Астрологи прогнозують, що ця дата буде сприятливою для нових починань, спілкування та внутрішньої гармонії. Пропонуємо вам детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку.

Овен (21 березня — 19 квітня)
Для Овнів 24 серпня стане днем надзвичайної енергії. Ви відчуєте неймовірний приплив сил, який спонукатиме до активного відпочинку, спорту чи нових починань. Ваша харизма притягуватиме людей, тому не втратьте нагоду зав'язати нові корисні знайомства. Проте важливо не перевантажувати себе справами та знайти час для відпочинку. У стосунках можливі яскраві прояви пристрасті, що додасть вашому дню ще більше емоцій. Вечір варто провести, балуючи себе чимось приємним.

Телець (20 квітня — 20 травня)
Тельці, ваша інтуїція сьогодні на висоті. Прислухайтесь до свого внутрішнього голосу — він допоможе прийняти правильне рішення. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь, але не поспішайте з висновками. Важливо зважити всі «за» і «проти» перед ухваленням важливих рішень. Вечір найкраще провести у затишній домашній обстановці, насолоджуючись комфортом. Дозвольте собі розслабитися та відпочити від суєти.

Близнюки (21 травня — 20 червня)
Близнюки будуть сповнені ідей та нових планів. Цей день ідеально підходить для того, щоб поділитися ними з оточуючими. Ваша цікавість може привести до цікавих відкриттів. Однак, варто бути обережними та не розпорошуватися на дрібниці. Зосередьтеся на головному. Вечір підійде для спілкування з друзями чи для творчих занять. Нові знайомства можуть принести багато нового у ваше життя.

Рак (21 червня — 22 липня)
Ракам сьогодні захочеться побути на самоті. Не відмовляйте собі в цьому бажанні. Займіться улюбленими справами, які приносять задоволення. Уникайте негативних думок і знайдіть час для роздумів про приємне. Вечір краще провести в колі сім'ї або близьких друзів. Теплі обійми та підтримка рідних допоможуть вам почуватися краще.

Лев (23 липня — 22 серпня)
Леви, сьогодні ви будете в центрі уваги. Ваша харизма та чарівність не залишать байдужими оточуючих. Це чудовий день, щоб продемонструвати свої таланти. Однак не переоцінюйте свої сили — важливо не перестаратися. Вечір підходить для романтичного побачення або світського заходу. Насолоджуйтеся життям у повній мірі.

Діва (23 серпня — 22 вересня)
Діви, ваша уважність до деталей сьогодні допоможе уникнути помилок як на роботі, так і в особистому житті. Однак не зациклюйтесь на дрібницях. Вечір краще присвятити відпочинку та релаксації. Прогулянка на свіжому повітрі чи заняття йогою допоможуть зняти напругу. Дозвольте собі трохи розслабитися та відпустити контроль.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)
Терези, сьогодні на вас чекає багато приємних сюрпризів. Не втратьте можливість насолодитися цими моментами. Ваше почуття гармонії допоможе створити навколо себе приємну атмосферу. Однак будьте обережні з поспішними рішеннями. Вечір підходить для спілкування з друзями або для романтичного побачення. Нові знайомства можуть принести в життя багато цікавого.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)
Скорпіони, ваша інтуїція сьогодні буде надзвичайно сильною. Прислухайтесь до неї, адже вона допоможе ухвалити правильне рішення. Можливі деякі труднощі, але не здавайтесь. Вечір краще провести в компанії близьких, які нададуть вам підтримку. Займіться спортом або іншою фізичною активністю, щоб зняти стрес.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)
Стрільці, сьогодні ви будете сповнені ентузіазму та жагою до пригод. Це чудовий час для подорожей, нових знайомств та розширення світогляду. Ваша допитливість допоможе відкрити щось нове й цікаве. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. Вечір ідеально підходить для спілкування з друзями чи відвідування культурних заходів.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)
Козероги, ваша працьовитість та цілеспрямованість сьогодні допоможуть досягти поставлених цілей. Фінансові справи будуть стабільними, однак не забувайте приділяти увагу близьким. Вечір краще провести у спокійній домашній обстановці. Дозвольте собі розслабитися та насолодитися затишком.

Водолій (20 січня — 18 лютого)
Водолії, сьогодні ви будете сповнені оригінальних ідей. Не бійтеся ділитися ними з оточуючими. Ваша дружелюбність та відкритість допоможуть завести нових друзів. Вечір підійде для творчих занять чи спілкування з однодумцями. Однак будьте обережні, щоб не розпорошуватися на дрібниці. Зосередьтеся на головному.

Риби (19 лютого — 20 березня)
Риби, сьогодні ваша інтуїція буде на висоті. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу — він підкаже правильне рішення. Вечір краще провести в романтичній обстановці або за медитацією. Дозвольте собі відпочити від суєти та відновити внутрішню рівновагу. Проте не забувайте про свої обов'язки.

Цей день обіцяє бути насиченим та цікавим для всіх знаків зодіаку. Незалежно від того, які події вам готує цей день, важливо зберігати баланс між справами та відпочинком, не забуваючи про гармонію з собою та оточуючими.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що українським військовим розповіли, які виплати та за що передбачено у разі поранення після мобілізації.

Також ми писали про те, що прожитковий мінімум залишиться у минулому – у Кабміні попередили, що вигадали замість нього.

Нагадуємо, що тарифи на комуналку переписали – скільки і за що тепер потрібно платити, а також до чого ще готуватися українцям.